WESTLAND-UNITED

Ook lid worden?

Wilt u echt de Eredivisie Live?
Zaken doen, gezelligheid en voetbal kijken bij ADO Den Haag !!


Westland-United, een ontspannen business omgeving met eredivisie voetbal en dat op korte afstand van het Westland.

Met deze skybox wordt de regionale aantrekkingskracht van ADO Den Haag en de ondernemerszin in Westland onderstreept.

Westland-United is een stichting, bestaand uit een groep van 27 Westlandse bedrijven welke een gezamenlijke overeenkomst hebben, namelijk: gezellig kijken naar hun favoriete voetbalclub ADO Den Haag.

Voor, tijdens en na de wedstrijd is er uiteraard veel gelegenheid tot zakelijk netwerken. Doordat alle leden (uit verschillende bedrijfstakken) steeds andere gasten meenemen, is er altijd een grote variatie aan publiek in de skybox aanwezig.


Tevens draag Westland-United ook maatschappelijk een steentje bij.
Denk hierbij aan sponsoring van het jaarlijkse internationale ADO Den Haag jeugdtoernooi. De jeugdopleiding ontvangt van Westland-Unuted eveneens een jaarlijkse financiele bijdrage uit de opbrengst van de voetbalpoule die bij elke thuiswedstrijd gehouden wordt. Daarnaast heeft Westland-United een aantal jaren geleden positief gereageerd op de aanvraag van de (toen in het Westland wonende) Mandy van den Berg.


Deze Westlandse speelde destijds bij de dames van ADO Den Haag en had een logisitiek probleem, namelijk geen eigen vervoer. De ondernemers hebben toen voor haar een auto gekocht, waarmee ze naar haar trainingen en wedstrijden kon rijden. Ook dit was een leuke combinatie van sport en samenwerken!


In seizoen 2016-2017 heeft Westland-United een scooter aangeschaft voor Nance v.d. Meer.

Tevens een Westlandse en spelend bij ADO Den Haag.

In het stadion bundelen de Westlandse ondernemers ook hun krachten.
Diverse ruimtes zijn opgefleurd met “Westlands” groen in de vorm van planten. Het woord “united” zegt het al: De passie voor het voetbal kan zo weer prima gecombineerd worden met het zakendoen.


Aankleding

15 augustus 2009 is Westland United begonnen met een enkele unit. Destijds speelde de club in de Eerste divisie van het betaald voetbal. Toen na een jaar de mogelijkheid er was om uit te breiden, werd dit met beide handen aangegrepen. Er was inmiddels, mede door promotie naar de Eredivisie, steeds meer interesse voor ondernemers die zich bij de club wilde voegen.

Al na een jaar werd dus besloten de ruimte uit te breiden naar een dubbele unit. De muur werd weggebroken en de inrichting doorgetrokken. Ondanks dat het nu een grote ruimte is, heeft het een knusse gemoedelijke sfeer in warme tinten. Inrichting is oud Engelse pub stijl, met veel hout en een vleugje Westlandse toevoeging. Aan de wand hangen o.a. foto’s verwijzend naar de agrarische sector (de basis van veel deelnemende bedrijven en de oorsprong van de ontwikkeling van Westland).

Er is voldoende mogelijkheid voor de leden om zich te presenteren. De bar is op maat gemaakt, om de ruimte optimaal te benutten. Er is een lounge hoek ontworpen waar ontspannen een gesprek plaats kan vinden. De unit word niet alleen gebruikt om voetbal te kijken. Er vinden ook vergaderingen en bijeenkomsten plaats. Hiervoor is een vergadertafel met stoelen aanwezig.
Tevens kunnen de 3 televisieschermen gebruikt worden om presentaties op te geven. Voor de unit zijn 2x12 `seats` aanwezig, maar ook binnen aan de raamzijde kan plaats genomen worden, er is dus ruimte genoeg om voetbal te kijken!

Bezetting

De ruimte is te mooi om alleen voor wedstrijd dagen te gebruiken. Vandaar dat de leden van Westland-United ook de gelegenheid krijgen om de ruimte te gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen of personeelsbijeenkomsten.
Ook bedrijvenclubs en netwerkborrels kunnen in overleg gebruik maken van de unieke locatie. Het contact met ADO Den Haag is goed zodat er ook altijd mogelijkheden zijn tot een rondleiding door het hele stadion.

  

Rendement

Elke ondernemer heeft zijn eigen doelstelling(en). Voor sommige is het een uitje om in zo’n mooie ambiance voetbal te kunnen kijken. Andere ondernemers gebruiken het weer meer zakelijk en trakteren hun zakenrelaties op een gepast, sportief maar vooral gezellige middag of avond uit!
Het komt dan ook regelmatig voor dat leden een klant uitnodigen die supporter is van de tegenpartij, dat wordt altijd erg gewaardeerd door de genodigde(n) maar ook door de andere aanwezigen.

Daarnaast ontstaan er ook goede onderlinge relaties zodat er tussen deelnemende bedrijven zaken gedaan wordt of een samenwerking ontstaat. Dat kan allemaal, want we zijn “united”!

Heeft u interesse in meer informatie, of een bezichtiging?
Laat het ons dan even weten via info@westland-united.nlInteresse

Houdt u van voetbal, (ont)spanning en netwerken, dan is dit waarschijnlijk iets voor u en uw bedrijf!

Hebben wij uw interesse gewekt, laat het ons dan weten.
Uiteraard kunnen wij eventuele vragen beantwoorden.


Email:      info@westland-united.nl               Website: www.westland-united.nl


Zaken doen en topsport: een winnende combinatie!