De Westland-United skybox is een sfeervolle, stijlvol ingerichte ruimte en heeft alles wat u van een skybox verwacht. Loungehoek, vergadertafel, bar, buitenstoelen, tv -schermen, noem maar op. De box zit bijna in het midden van het stadion dus er is goed zicht op het veld.

6 Redenen om als ondernemer lid te worden van Skybox Westland-United:

1) Een luxe, sfeervolle ruimte voor uw bedrijf
Het kan al vanaf twee personen! Een skybox is toch alleen voor grote bedrijven? Nee hoor, onze leden zijn verschillende ambitieuze bedrijven en ondernemers. De minimale afname is twee kaarten, maar meer kan ook. Bij Westland-United kan iedereen genieten van alle voordelen die horen bij het hebben van een skybox.

2) Een goed netwerk biedt kansen
Voetbal en business gaan goed samen. Het werkt al jaren. Het werkt voor velen. Ook voor Westland-United ondernemers en hun relaties. Er zijn al veel goede onderlinge relaties ontstaan en van menig project en samenwerking ligt de oorsprong in de Skybox van Westland-United.

3) Vijf uur durend programma
Vanaf één uur voor tot zo’n twee a drie uur na de wedstrijd kunt u terecht in de skybox. Voor en na de wedstrijd is er gelegenheid voor een borrel en een praatje. Later op de avond is er vaak nog een optreden van een zanger of bandje.

4) Onze gastvrouw Marianne staat voor u en uw gasten klaar
Zij is ook buiten de wedstrijddagen bereikbaar voor vragen of bijvoorbeeld het bestellen van extra kaarten.
Zo heeft u altijd één aanspreekpunt en wordt alles voor u geregeld.

5) Gedeelde deelname
Is een bezoek aan elke westrijd iets te veel voor u, dan kunt u dit seizoen ook voor "Gedeelde Deelname" kiezen. Hierbij koppelen we u aan een ander bedrijf. Allebei koopt u 2 certificaten en onderling bepaalt u wie naar welke wedstrijd gaat.Lees hier alle informatie.

6) Catering en entertainment
De bar is altijd open en een hapje en drankje staan te allen tijden klaar. Afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijd serveren we een uitgebreid lunch- of dinerbuffet. We sluiten altijd feestelijk af met live muziek.


Interesse

Houdt u van voetbal, (ont) spanning en netwerken, dan is dit waarschijnlijk iets voor u en uw bedrijf!

Hebben wij uw interesse gewekt, laat het ons dan weten.
Uiteraard kunnen wij eventuele vragen beantwoorden of een afspraak maken voor een bezichtiging van de ruimte.

Email:      info@westland-united.nl   
Website: www.westland-united.nl


Zaken doen en topsport: een winnende combinatie!