Ook lid worden?

Zaken doen, gezelligheid en voetbal kijken bij ADO Den Haag !

Skybox Westland-United
Dé plek waar ondernemend Westland samenkomt

Met de skybox van Westland-United hebben Westlandse bedrijven al 14 jaar een vaste plek in het stadion van ADO Den Haag.

In een ontspannen sfeer genieten Westlandse ondernemers samen met klanten, relaties en collega’s van een hapje, een drankje, een goed gesprek, (live) entertainment en uiteraard voetbal.

Voetbal. Netwerken. Ondernemen. Gezelligheid.
Dat is Skybox Westland-United.

Meer dan alleen voetbal

Beschikbaar voor uw zakelijke bijeenkomst

De skybox staat het gehele seizoen tot uw beschikking voor een zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering of netwerkborrel, of als u iets te vieren heeft. Een rondleiding in het stadion is een leuke aanvulling.


Het is lekker ontspannen en relaxed. Alles word geregeld. Hierdoor is er genoeg tijd om met iedereen een praatje te maken en nieuwe mensen te leren kennen.


Een skybox met stijl
De Westland-United skybox is een sfeervolle, stijlvol ingerichte ruimte en heeft alles wat u van een skybox verwacht. Loungehoek, vergadertafel, bar, buitenstoelen, tv -schermen, noem maar op. De box zit bijna in het midden van het stadion dus er is goed zicht op het veld.


Wie zijn er in de skybox?
Elk jaar nemen er verschillende ondernemers deel. En elke wedstrijd brengen zij andere gasten mee; klanten, collega’s of andere zakenrelaties – allen uit verschillende bedrijfstakken. Kortom, een divers gezelschap dat uw netwerk verrijkt.


Catering en entertainment

De bar is altijd open en een hapje en drankje staan te allen tijden klaar. Afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijd serveren we een  lunch- of dinerbuffet. Tijdens enkele wedstrijden is er  live muziek.

Een bezoek aan de Skybox is echt een ervaring die blijft hangen, en vaak ook nog waardevol blijkt voor de toekomst. Stukken leuker dan een standaard relatiegeschenk. Dit is echt een beleving!

 

Interesse
Houdt u van voetbal, (ont)spanning en netwerken, dan is dit waarschijnlijk iets voor u en uw bedrijf!

Hebben wij uw interesse gewekt, laat het ons dan weten.
Uiteraard kunnen wij eventuele vragen beantwoorden of een afspraak maken voor een bezichtiging van de ruimte.

Email:      info@westland-united.nl   
Website: www.westland-united.nl


Zaken doen en topsport: een winnende combinatie!